bg en el ro ru de fr nl es it sr cs
Profi Tours Telefon pentru rezervări: +359 885 31 33 22
partener de Grand Hotel Victoria

Fără taxe ascunse de rezervare!
Anulare gratuită în majoritatea cazurilor!

Rezervare directă

Verificați disponibilitatea și prețul.
Faceti rezervare de 5 minute!

rezervați mai multe camere
(2-11.9 ani)
+ infants (0-1.9 ani):
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image
De la: până:
Adults: children:

Grand Hotel Victoria - Sunny Beach

În cea mai populară stațiune de vară din Bulgaria - Sunny Beach, stil de lux ca și acasă, confort de patru stele, complexul hotelier Victoria veți redescoperi atât relaxare adevărat și fiorul revigorant de aventură. Mare și superb, construit chiar pe malul mării Hotel Victoria oferă camere spațioase, design modern, camere cu vedere la mare, cu balcoane. Asociația Hotelirilor și Restaurantelor a acordat premiul pentru cel mai bun hotel maritim în anul 2002 hotelului Victoria.  

Localizare a Grand Hotel Victoria, Sunny Beach

În dreapta de la malul mării.

Distanța până la plajă: 0km
Distanța până la centru: 1.4km
Distanța până la aeroport: 30km to airport bourgas

Address: Sunny Beach 8240, Bulgaria

Facilități in Grand Hotel Victoria

În interior există un mini-magazin alimentar, salon pentru manichiură și Tattoo, shop optic, internet club: Conexiune de mare viteză la Internet, MS Internet Explorer, MS Office software-ul, imprimarea color, scanare foto, jocuri de rețea, filme. Deschis 24 de ore pe zi.

Camere și cazare in Grand Hotel Victoria

Camere spațioase, frumos mobilate, echipate cu canapea Cabrio, TV prin satelit, telefon direct, echipament audio, minibar, AC, seif , baie cu cadă / duș și uscător de păr, sistem de prevenire a incendiilor. Apartamentele și studiourile sunt echipate cu o chicinetă confortabil cu toate facilitățile necesare.

Alimentație, restaurante și baruri in Grand Hotel Victoria

Restaurant hotel Victoria 

Restaurant hotel Victoria cu o capacitate de 220 de locuri, oferă măncăruri tradiționale bulgărești, bucătărie mediteraneană, europeană și vegetariene. Bogată colecție de vinuri, gamă uimitoare de cocktail-uri. Patiseria de casă oferă prăjituri și turte, o experiență reală gastronomică. Restaurantul este ideal pentru evenimente cină, petreceri private cocktail și întâlniri de afaceri. Muzică Nisa, bucătărie unică și servicii perfecte - acestea sunt caracteristicile care ne fac cu adevărat distinctiv.

Lobby bar și cafenea din Viena, cu varietatea lor excepționale de dulciuri produse de patiserie, băuturi alcoolice si cocktail-uri vor depași cu siguranță așteptările dumneavoastră.

Pentru cei care doresc momente încântătoare afară sub soarele cald, barul la pișcină este locul perfect. 

Vacanțe și distracții in Grand Hotel Victoria

Oaspeții hotelului pot beneficia de mai multe sporturi de apă chiar pe plajă. Disponibile sunt windsurfing, bărci cu pedale, jeturi de apă, parașute, canooing. Există biciclete de închiriere în apropierea hotelului.

Fără taxe ascunse de rezervare. Anulare gratuită cu excepția rezervărilor last-minute - vă rugăm, verificați condițiile după ce alegeți date și servicii

Note despre prețul:

Fără taxe ascunse de rezervare. Anulare gratuită cu excepția rezervărilor last-minute - vă rugăm, verificați condițiile după ce alegeți date și servicii
Prețul include folosirea gratuită a următoarelor facilități:: Seif în camere, Parcare, Pișcină pentru copii, Fitness, Sauna, Sala cu jocuri internet club.
Toate prețurile sunt pe cameră/apartament pe zi, Ultra All inclusive baza.
Reducerile pentru persoanele suplimentare sunt de la prețul regular pe persoana pe pat regular.
Folosiți forma de rezervare în hotel pentru a obține prețul respectiv pentru sejur în perioada aleasa de Dvs., numărul de persoane, camere și alimentația inclusă
Prețurile curente nu sunt valabile în perioada zilelor naționale, Crăciun și Anul Nou!

cache load