bg en el ro ru de fr nl es it sr cs
Profi Tours Telefon za rezervacije: +359 889 701 445
partner Hotel Grand Victoria

Rezervacija bez provizije!
Besplatno otkazivanje većine rezervacija!

Direktna rezervacija

Proveri dostupnost i cenu.
Rezervacija za 5 minuta!

rezerviši više soba
(2-11.9 godine)
+ infants (0-1.9 godine):
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image
Od : Do:
Adults: children:

Hotel Grand Victoria - Sunčev Breg

Uživajte u opuštajućeм odmoru i uzbudljivim avanturama u modernoj i luksuznoj atmosferi u hotelu  ''Grand Victoria ''4*. Veliki i sjajan ,na samoj plaži ,Grand Victoria , je hotel o kome ste sanjali.Nudi luksuzan smeštaj u prostranim sobama sa modernim dekorom i fantastičnim pogledom na more.Hotel je nagrađen od strane ''Bugarske asocijacije hotelijera i restoratera'' sa nagradom - Najbolji Morski Hotel za 2002 godinu.

Lokacija Hotel Grand Victoria, Sunčev Breg

Na Crnomorskoj obali . . . U jednom od najpopularnijih Bugarskih odmarališta - Sunčev Breg.

Udaljenost od plaže: 0km
Udaljenost od centra: 1.4km
Udaljenost od aerodroma: 30km to airport bourgas

Address: Sunny Beach 8240, Bulgaria

Udobnosti in Hotel Grand Victoria

Sadržaj hotela : • Minimarket • Frizer • salon lepote • Firnes • sauna • Masaže •Dečiji kutak • Menjačnica • Otvoreni parking • Foto Centar • Doktor na raspolaganju 24 sata • Internet klub : printer u boji , skeniranje fotografija , web igre, filmovi .Radi danonoćno.

Sobe i smeštaj in Hotel Grand Victoria

Osećaj prostranosti i svetline . . . Hotel ima 250 deluxe soba, studia , apartmana, porodičnih i VIP apartmana .

Hrana,restorani,baroivi in Hotel Grand Victoria

Restorani

Restoran ''Kristal'' sa kapacitetom od 220 mesta privlači goste svojom modernin jelima iz nacionalne , međunarodne , vegetarijanske i Mediteranske kuhinje ,a u ponudi je velika kolekcija vina. Domaći dezerti su pravi kulinarski užitak . Prijatna atmosfera ga čini savršenim za koktele, večere  ili poslovnem sastanke.

Nakon toliko godina brige i posvećenosti želimo da Vam predstavimo Salu Victoria, koja nudi Švedski sto - doručak , ručak i večera -sveže salate, jela , dezerti i sezonsko voće .

Podelite svoje emocije i sačuvajte sećanje na luksuz i prijatnu atmosferu sa modernim ukusom .

Bečka poslastičarnica sa svojim bogatim izborom slatkiša , alkoholnih i bezalkoholnih koktela i toplom atmosferom je idealno mesto da se opustite i sa prijateljima . Ako želite da kombinujete sunčanje sa razgovorom uz piće, napolju sa prijateljima , bar kraj bazena će omogućiti isealan spoj.

Odmor i zabava in Hotel Grand Victoria

Hotel ''Grand Victoria'' pruža mogućnosti za sport i rekreaciju : * Teretana sa savremenom opremom * Sauna * bazen sa toboganom * Masaža*Dečiji bazen

Gosti mogu da biraju iz niza sportova na vodi : surfing , pedaline , džet skije , padobran , kanu. U blizini hotela se iznajmljuju bicikli .

Rezervacija bez provizije! Besplatno otkazivanje , osime za last minute rezervacije- proverite uslove nakon izbora datuma i usluga.

Primedbe na cenu:

Rezervacija bez provizije! Besplatno otkazivanje , osime za last minute rezervacije- proverite uslove nakon izbora datuma i usluga.
U cenu je uračunato besplatno korišćenje: Sef u sobama, Parking, Dečiji bazen, Fitnes sala, Sauna, Igraonica Internet klub.
Sve cene za sobu/apartman na dan Ultra All inclusive Baza ishrane.
Popusti za dodatnu osobu su na osnovu cene po osobi za normalni ležaj
Koristite obrazac za rezervaciju hotela da bi ste dobili potpunu cenu za Vaš boravak za iabrani pariod,broj ljudi i uključene obroke.
Redovne cene ne važe za vreme državnih praznika,Božića i Nove Godine!